2013. március 31., vasárnap

HÍR:

A történetet nem tudom folytatni mert már nincs ötletem,ezért már csak képeket és híreket fogok feltenni a BTR-ről.
Remélem,hogy nem baj...Ha valaki olvasta a történetet,akkor attól elnézést kérek,de a oldal még megmarad... :D A híreket és a képeket megtaláljátok a BIG TIME RUSH INFÓK linkre kattintva... xxErixx

1 megjegyzés:

  1. Kedves Erica Baji!
    Én személy szerint örülök, hogy nem folytatod!
    Nem akarlak megbántani, de szerintem ez a történet nem jó. Van egy lány Németországban akinek minden álma Kaliforniába költözni. Ez ok. Aztán a szülei elengedik, mert - gondolom - bíznak benne annyira. Ez is ok. De! Erica pénteken indul, este odaér, másnap meg már rögtön dolgozni megy?! Ez már nem ok.
    Az egész történet túl gyors! A részek nagyon rövidek és nem elég kidolgozottak! Meg ott van a fiúk "turnéja". Egyik este Erica, Jamesszel és Logannel van a parton, másnap mikor elmegy hozzájuk akkor hirtelen kiderül, hogy turnéra mentek!? Na ne! És egy hónapra?! Egy hónap alatt nem valami nagy turnéra mehettek, viszont a te történetedben úgy említed őket, mint a világ leghíresebb bandája... Érted miről beszélek ugye?
    Ami még szúrja a szemem, az a "Forgatás" című rész. Úgy írtad, hogy gyakorlatilag egy nap alatt leforgattak egy filmet! Azért ez is elég abszurd, nem gondolod? Nem tudom mennyi idő volt nekik igazából leforgatni a filmet, de szerintem több volt egy napnál. Gondolj bele! Mennyit hibázhatnak a színészek, egy jelenetet többször is fel szoktak venni, mert valakinek biztos nem tetszik benne valami!
    Ja, és Erica "legjobb barátnője". Ha már az LB-je, akkor hogy hogy nem találkozott vele már EGY ÉVE?! Ez is elég... Fura...
    u.i.: Nem akartalak megbántani csak elmondtam a véleményem. És tudom, hogy picikét elkéstem, de most találtam a blogot és muszáj volt kifejtenem a véleményem!
    Üdv: Tamii xx

    VálaszTörlés